270 lag klare for cup på Myhrer!  270 lag klare for cup på Myhrer!
Publisert: 14.08.2018
I over 25 år har Eidsvold Turn arrangert fotballcup for barn og ungdom på Myhrer stadion. Til helgens turnering kommer hele 270 lag og rundt 2500 spillere på besøk!
 
Eidsvold Turn Cup har blitt en tradisjon i august måned, og førstkommende helg er det klart for nok et arrangement på Myhrer! Cuparrangementet har vokst gjennom flere år, og har det to siste årene nådd sitt foreløpige toppnivå. I løpet av de siste 18 årene har denne fotballcupen blitt revitalisert og profesjonalisert betraktelig. I år er hele 270 lag påmeldt med 2500 unge fotballspillere i alderen 6 til 13 år.
 
Det betyr at Eidsvold Turn Cup blir Romerikes største fotballcup i år, og en av landets 3 største, ifølge kyndige fagfolk! Sammen med disse unge fotballspillerne kommer det foreldre, søsken, andre supportere og sørger for yrende liv på et av Romerikes fineste baneanlegg den kommende helgen. I fjor kom over 5000 mennesker i 1800 biler og besøkte cupen i løpet av helgen .

Lørdag 18. august spiller 121 lag i aldersgruppen 10 til 13 år mens det på søndag er nærmere 150 påmeldte lag med gutter og jenter fra 6 til 9 år. Søndag blir også treerkamper for for de minste. Lørdag spiller 13-årsklassen cupspill med finale og en gigantisk pokal til vinneren! De påmeldte lagene kommer fra både kjente og ukjente steder på Østlandet mens Vålerenga stiller med rundt 20 lag. Fullstendig kampoppsett finner du her!
 
Eidsvold Turn Cup er klubbens viktigste arrangement hvert år, og mellom 250 og 300 medlemmer og venner av klubben stiller opp på dugnad fra torsdag til søndag i cuphelgen. Har du spørsmål om turneringen kontakt turneringsleder Rune Søgnen på 90761694 eller daglig leder Roar Halvorsen på 90970979. Du finner også mye mer info på cupens egne Facebook-sider, cupens egen hjemmeside og ikke minst; her finner du invitasjonen med all nødvendig info! 

- Vi er utrolig stolte av klubben vår, så det har ikke vært vanskelig å fylle opp alle vaktene som trengs i forbindelse med et slikt arrangement, sier turneringsleder Rune Søgnen.
 
 
Google Translate
select