299 kamper for historiske Økland!  299 kamper for historiske Økland!
Publisert: 17.06.2019
Han hadde allerede klubbrekorden for antall scoringer. Lørdag passerte Jon Erik Økland også Terje Røsrud og er nå mestspillende i Turn gjennom tidene med hele 299 kamper!
 
Ingen over og ingen ved siden. Jon Erik Øklands navn vil for alltid stå sentralt i Eidsvold Turns klubbhistorie. Lørdag spilte han sin kamp nummer 299 i serie og cup for Turn og er dermed den spilleren med flest kamper i klubbens historie! Det er en enorm og unik prestasjon og ikke minst en rekord som vil bli meget vanskelig å slå. Økland har selvsagt heller ikke tenkt å gi seg på 299 og spiller trolig sin kamp nummer 300 mot Kråkerøy lørdag.
 
Før avspark i 4-0-seieren over Lørenskog fikk Økland blomster av styreleder Petter Helgesen. Han vil også motta en plakett når han runder 300 kamper for Turn. I mai 2017 scoret Økland sitt mål nummer 100 for Turn borte mot Korsvoll. Kapteinen er med det også Turns mestscorende gjennom tidene. I tillegg til å være en leder og personlighet på banen er Økland også en fantastisk person som et godt likt av alt og alle i Eidsvold Turn-organisasjonen. Gratulerer så mye med nok en rekord! 

– Det føltes mye med nesten 299 kamper da man var mindre erfaren. Men nå er man her, og nå føles det ikke ut som så mye egentlig. Det har blitt noen år, ja. Det er vel 11-12 år siden jeg debuterte på a-laget, og jeg har heldigvis holdt meg unna så mange skader, sa Økland til Eidsvoll Ullensaker Blad etter lørdagens seier. 
 
 
 
Google Translate
select