11.06.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Edvardsen hedret for 200 kamper!

Før avspark mot Vestfossen lørdag fikk Robin Edvardsen en plakett for å ha rundet 200 kamper for Eidsvold Turn. Han er dermed også første svenske til å nå 200 Turn-matcher!
  
Å nå hele 200 obligatoriske kamper for en og samme klubb er ikke spesielt vanlig i dagens fotball uansett nivå. Det var derfor en stolt Robin Edvardsen som foran kampen mot Vestfossen lørdag fikk en plakett som bevis på at han i vår rundet 200 Eidsvold Turn-kamper. Og det selvsagt som første svenske i Turn-historien! Edvardsen kom til Turn foran 2010-sesongen og er lagets nest største veteran etter kaptein Jon Erik Økland. 
 
Svenske Edvardsen spilte for IFK Göteborgs ungdomsavdeling samt Qviding, GAIS og Gunnilse i Göteborg-området før han flyttet til Norge. Høyrebacken har vært fast inventar på laget helt siden 2010-sesongen og var en av dem som ble med ned etter nedrykket i debutåret i Norge. Nå er han godt etablert i bygda og er en svært sentral brikke både på og utenfor banen. Eidsvold Turn På Nett gratulerer med jubileet! 
 
 
 Roar Halvorsen ga Robin Edvardsen det synlige beviset på at backen har rundet 200 Turn-kamper
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no