23.01.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Ulrich Østigård Ness klar for Turn!

Ulrich Østigård Ness er siste tilskudd i Eidsvold Turn-troppen! 23-åringen kommer fra Strømmen og Obos-ligaen, har vært ønsket av flere, men signerte på Myhrer torsdag!
  
- Gjennom gode samtaler med trenerteamet fikk jeg et veldig godt inntrykk av både klubben og spillergruppa. Jeg ser virkelig fram til to spennende sesonger her på Myhrer, sier Ness, som har vært aktuell for flere klubber på nivå to og tre den siste tida, til Eidsvold Turn På Nett.
 
Eidsvold Turn har helt siden opprykket i fjor høst hatt hovedfokus på å få med 2019-troppen videre. Da Ulrich Østigård Ness kort tid etter nyttår terminerte kontrakten med Obosliga-klubben Strømmen, sjekket Turn muligheten for å hente 23-åringen til Myhrer. Etter flere gode samtaler med den offensive spilleren og hans rådgiver signerte Ness for de to kommende årene torsdag! 
 
Den offensive spillere som kan brukes i flere roller har sin unge alder til tross rukket å spille over 100 kamper på nivå to der han debuterte allerede i 2013. Forrige sesong spilte han 23 kamper i serie og cup for Strømmen. Ness, som kommer fra Groruddalen i Oslo, var innom Trosterud, Lindeberg, Grei og Lyn før han ble hentet til Strømmen.
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no