25.06.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Brian (21) klar på lån fra Elverum!

Brian Stangnes Kjeldsberg imponerte for Tromsø før han ble hentet til tyske Kaiserslautern som 17-åring. Nå kommer unggutten til Turn på lån fra 2. divisjonsklubben Elverum.
 
Eidsvold Turn Fotball har den siste tida jobbet med å styrke stallen etter at skadelista forverret seg med to nye smeller i hjemmekampen mot Lørenskog. Behovet ble også svært synlig mot Kråkerøy sist da kun to utespillere fra A-troppen satt på benken. Magnus Kristengård har takket ja til å bidra så mye han kan en periode, og tirsdag ble også en nykommer klar på lån fra 2. divisjonsklubben Elverum.
 
Brian Stangnes Kjeldsberg besøkte Turn-treninga på Myhrer mandag og skrev i etterkant av denne under på en avtale som i utgangspunktet varer den neste måneden. Det betyr at 21-åringen er spilleklar til kampene mot Molde 2, Træff og Herd før ferien. Nevøen til tidligere Kisa-spiller Odd Karl Stangnes har allerede rukket å oppleve ganske så mye i et kort fotballiv.
 
Han er flasket opp på Skjervøy i Troms, tidlig oppdaget og signert av Tromsø og ble sommeren 2015 solgt til tyske Kaiserslautern. Etter tre år på junior- og andrelaget i Tyskland flyttet han i fjor sommer tilbake til Norge og spilte høstsesongen for Brattvåg. I vinter trente Kjeldsberg med en rekke klubber før han endte i Elverum. Etter en periode med skader er han på klar for å bidra i Turn-trøya fram til sommerferien!  
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no