14.08.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Straks klart for Eidsvold Turn Cup!

Lørdag og søndag er det klart for nok en utgave av Eidsvold Turn Cup! Det ventes også i år godt over 200 lag og mer enn 2000 gutter og jenter til den populære turneringen!
 
Først; du finner alt du trenger å vite om årets Eidsvold Turn Cup på cupens egne nettsider her! Der kan du lese alt om turneringen for gutter og jenter i alderen 6 til 13 år som er blitt en fast høst-tradisjon for en rekke klubber og lag på Østlandet. Kampoppsett er klart, ligger på cupsiden og er også sendt ut til alle deltagere. Påmeldingen er stengt, men det finnes én ledig plass i G10-klassen.
 
Lørdagen er det de eldste spillerne som skal i aksjon, og her har det vært ventelister for å få delta. Søndag er det de yngste som inntar Myhrer. Turns mange frivillige sørger nå for å legge siste finpuss på anlegget slik at dette blir en cupfest for store og små hele helgen! Du finner også mye mer info på cupens egne Facebook-sider og cupens egen hjemmeside. Som i fjor vil kampene bli avviklet på det svære gressanlegget på Myhrer samt den nye kunstgressbanen i hjertet av anlegget.
 
For spørsmål og info om Eidsvold Turn Cup ta kontakt på e-post: fotball@eidsvold-turn.no eller ring 90970979!   
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no