06.10.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Sarpsborg 2 - Turn

Det begynner for alvor å nærme seg sluttspurten i 3. divisjon, og mandag venter en tøff utfordring for Eidsvold Turn-gjengen som reiser til Østfold for å møte tredjeplasserte Sarpsborg 2!
 
Den 23. serierunden avsluttes mandag når Eidsvold Turn gjester Sarpsborg stadion. Lørenskog slo Årvoll 5-0 lørdag, slik Turn gjorde forrige helg, noe som betyr at det nå skiller fire poeng mellom serieleder Turn og romerikskonkurrenten. Sarpsborg 2 har leverte en sterk sesong etter opprykket fra 4. divisjon og ligger på tredjeplass. Hjemme på Sarpsborg stadion har laget pene 9-1-1 som statistikk.
 
Sist runde vant Sarpsborg 2 målfesten borte mot Sunndal 5-4. Der stilte sarpingene med Steffen Lie Skålevik, Jørgen Strand Larsen, Gaute Vetti, Lenny Nangis, Ismalia Coulibaly og Bart Straalman fra A-troppen. Sarpsborg har en av eliteseriens bredeste tropper og ventes å stille meget A-preget også på eget kunstgress mandag - dagen etter klubbens beste mannskap er i Trondheim for å møte Ranheim.
 
Eidsvold Turn leverte en middels prestasjon sist helg da Årvoll ble slått 5-0. I den kampen var Herman Henriksen tilbake fra skade og startet på topp. Skadesituasjonen er relativt uforandret foran mandagskampen i Østfold, men Magnus Kristengård og Theodor Kramarics ble begge skadet i kamp forrige runde og er uaktuelle. Stian Teksum og Markus Sørensen er tilbake på feltet, men må fortsatt vente noen uker på å være kampaktuelle. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no