08.08.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Brenna Karlsen er tilbake!

Først kom Joakim Madsen tilbake, og nå er det klart at også Nicklas Brenna Karlsen gjør comeback på Myhrer! 23-åringen kommer nå fra 3. divisjonsfotball med Donn.
 
- Hvis/når jeg eventuelt flytter tilbake til Øvre Romerike er det ingen umulighet at jeg kommer tilbake til Turn, nei, sa Brenna Karlsen til Eidsvold Turn På Nett før han flyttet til Kristiansand sommeren 2016.
 
Og det skulle vise seg ikke å være noen overdrivelse! Torsdag skrev "BK", som han kalles, under på en kontrakt ut kommende sesong på Myhrer. Den lokale midtbanespilleren fra Fenstad like utenfor Eidsvoll flyttet hjem forrige helg, har trent med gamleklubben på Myhrer denne uka, blir spilleklar raskt og tar trolig plass i troppen som møter Spjelkavik lørdag. 
 
Brenna Karlsen debuterte for Turn i 2013 og står med 40 kamper og 4 mål i den blå drakta. Han spilte blant annet 23 kamper i 2. divisjon i 2015. Sommeren 2016 flyttet han sørover grunnet studier og endte opp hos Fløy i 2. divisjon. De siste to og et halvt årene har "BK" spilt for Donn i 3. divisjon. Nå er han tilbake i gamleklubben der han hilste på mange kjente denne uka. Hele 12 av spillerne i dagens tropp var i Turn også da Brenna Karlsen flyttet for tre år siden.
 
 
Nicklas Brenna Karlsen i aksjon for Turn i 2015 - nå er han tilbake i blått! 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no