17.07.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Status på de skadde spillerne

Eidsvold Turn har også denne sesongen fått flere spillere ute med skade over lengre perioder. Her følger en statusrapport på spillerne som er ute - både på kort og lang sikt.
 
Tidlig i fjor høst ble Turn-troppen rammet av et par store smeller der backen Robin Edvardsen fortsatt (!) er ute med en omfattende kneskade. Peter Rusina sto over vårens siste kamp med ryggtrøbbel, men er friskmeldt og klar til høsten. Verre er det med et par av hans lagkompiser. Her kommer en status på dagens skadde spillere fra Eidsvold Turn-osteopat Jacob Mollatt:

- Per dags dato har vi totalt fem spillere på skadelisten, hvor to av disse er ute resten av sesongen:
 
Lars Jørgen Mork fikk kneskålen ut av ledd i bortekampen mot Spjelkavik. Han må belage seg på 6-9 måneder på sidelinjen, og trener alternativt i påvente av operasjon i august.

André Trandum Nordlie har røket fremre korsbånd - også han opereres i august. Dette vil holde han borte fra spill i 9-12 måneder.

Eirik W. Trøen har lenge vært plaget med en skade i lysken, men etter en lengre periode med alternativ trening er han ikke langt unna å være tilbake i full trening med laget.

Robin Hofer Dahl har hatt en avrivning av plantarfascien, en sene på undersiden av foten. Dette er en skade som det er vanskelig å gi noe godt tidsestimat på, men vi ser fremskritt hver uke. Han har lagt ned en solid innsats så langt og har nettopp begynt lett trening med ball.

Stian Teksum fikk en strekk i hamstring mot Lørenskog, men har gjort en god jobb i rehabiliteringen og ligger godt an til å bli klar til første seriekamp etter ferien. 
 
 
 
 Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no