Åpnet vinteren med hjemmetap  Åpnet vinteren med hjemmetap
Publisert: 26.01.2019
For andre år på rad åpnet Eidsvold Turn treningskampsesongen hjemme mot Oppsal. I fjor endte det med seier - nå ble det 3-1-tap mot 2. divisjonslaget fra hovedstaden.
 
Eidsvold Turn manglet flere sentrale spillere i treningskampen mot Oppsal, men fylte på med noen prøvespillere samt de egne juniorene Marius Dalbo og Nikolai Kullblikk som fikk sine første minutter på A-laget. Etter en jevn start på kampen tok gjestene ledelsen etter ti minutter da Turn mistet ballen i de bakre rekker og Oppsal scoret på kampens første sjanse. Gjestene kunne også lagt på til 2-0 før utlikningen kom.
 
Turn fikk et frispark ute på siden som endte på Sondre Rustad Rudis hode. 1-1. Stillingen sto seg til pause i en jevnspilt omgang, men kort tid etter pause tok Oppsal ledelsen på et innlegg fra venstre som gikk gjennom hele feltet og endte hos en umarkert spiller på bakre stolpe. Og allerede ett minutt senere mistet Turn på ny ballen bak som førte til at Oppsal kunne øke til 3-1.
 
Også andre omgang var relativt jevnspilt ved Eidsvollhallen kunstgress der tett snøvær tidvis førte til noe glatte forhold. Det hjalp heldigvis at traktoren rakk å kjøre over hele banen i pausa. Mot slutten var det smått utrolig at ikke Turn reduserte, men ballen endte i stolpen og Oppsal vant 3-1. Allerede neste lørdag spilles årets andre treningskamp på Eidsvoll når Hønefoss kommer på besøk. 
 
 
Marius Dalbo, Nikolai Kullblikk og Sondre Rustad Rudi etter treningskampen mot Oppsal 
 
Google Translate
select