Adelskalenderen er oppdatert!  Adelskalenderen er oppdatert!
Publisert: 22.11.2018
Adelskalenderen er nå oppdatert med A-lagets 27 obligatoriske kamper denne sesongen. Jon Erik Økland er oppe i hele 288 kamper for Turn og nærmer seg Terje Røsruds rekord!
 
Takket være at det gjennom flere tiår er ført statistikk helt ned på minuttnivå blant statistikere i Eidsvold Turn, er adelskalenderen et høyt verdsatt dokument på Myhrer. Det finnes tall helt tilbake til 60-tallet og inneholder dermed også klubbens storhetstid med kvalifiseringgspill til Eliteserien. Terje Røsrud troner fortsatt øverst på adelskalenderen med sine 298 kamper, men nå er det faktisk noen som nærmer seg. Og for de som måtte lure; det er en ekstrem prestasjon!
 
Jon Erik Økland fullførte nylig sin 11. sesong i Turn-trøya og står nå med hele 288 kamper. Det betyr at Røsruds rekord levert svært farlig inn i 2019! På listen over spillere med flest mål i Turn har Økland allerede vært nummer én noen år og står nå med 103 nettkjenninger. Av dagens aktive spillere kommer Robin Edvardsen nærmest Økland med sine 210 kamper på sine ni sesonger på Myhrer.
 
 
 
Google Translate
select