Gratis påmelding til Eidsvold Turn Cup!  Gratis påmelding til Eidsvold Turn Cup!
Publisert: 03.04.2019
I helgen ble de første invitasjonene til Eidsvold Turn Cup sendt ut, og påmeldingene lot ikke vente på seg! Meld på ditt lag nå, slipp påmeldingsavgift og bli med på fotballfesten!
 
Eidsvold Turn Cup har blitt en etablert turnering og en fast tradisjon for en rekke klubber og lag på hele Østlandet. I fjor deltok hele 263 lag og rundt 2500 jenter og gutter. Nå er det klart for påmelding til årets turnering, og er du tidlig ute melder du på ditt lag helt gratis! Eidsvold Turn Fotball sendte ut de første invitasjonene i helgen og fikk rask respons. Holter, Kløfta, Vålerenga og Strømsgodset, Asker og Fjellhamar er noen av klubbene som har vært mest aktive så langt.
 
17. og 18. august er datoene for årets cup for yngre lag i aldersklassene 6 til 13 år - gutter og jenter. Også i årets turnering vil det bli spilt treerfotball etter suksessen i fjor, femmerfotball, sjuerfotball og nierfotball. Og melder du på ditt lag før 1. juni, slipper du påmeldingsavgiften!   
 
Etter 1. juni koster de 300, 600 eller 800 kroner å melde på lag avhengig av årsklasse. Du finner mye mer info på cupens egne Facebook-sider, cupens egen hjemmeside og ikke minst; her finner du invitasjonen med all nødvendig info! Som i fjor vil kampene bli avviklet på det svære gressanlegget på Myhrer samt den nye kunstgressbanen i hjertet av anlegget.
 
For spørsmål og info om Eidsvold Turn Cup ta kontakt på e-post: fotball@eidsvold-turn.no eller ring 90970979!  
 
 
 
Google Translate
select