Romjulsturnering for 29. gang!  Romjulsturnering for 29. gang!
Publisert: 30.11.2017
Påmeldingen er nå åpen for Eidsvold Turns tradisjonsrike romjulsturnering inne på parketten i Eidsvollhallen! For 29. gang skal det kjempes om den største pokalen i dame- og herreklassen.
 
Også denne romjula er det selvsagt klart for romjulsturnering i Eidsvollhallen. 29. og 30. desember er datoene du skal holde av denne gangen. I år er det senior herrer og senior damer som gjelder etter noen år der også enkelte yngre klasser har deltatt. Denne turneringen har stolte tradisjoner både sportslig og ikke minst sosialt. For å sikre plass til ditt lag send en mail fotball@etf-fotball.no innen 15. desember.
 
Oppgi navn på laget, kontaktperson, e-post og telefonnummer. Det koster 1100 kroner å delta, og dette betales inn på konto 2050.33.55664. Det er maks 12 spillere per lag i løpet av turneringen, og rene klubblag prioriteres foran kompislag ved stor pågang. Det er satt et tak på 8 lag i dameklassen og 16 i herreklassen. Det benyttes futsalball i femmerturneringen på parketten der innledende kamper er på 2x10 minutter. 
 
Fredag 29. desember spilles innledende kamper for damer og herrer fra klokka 12. Lørdag 30. desember starter dagen klokka 9 der resten av de innledende kampene skal gjennomføres, før det er klart for sluttspill for begge kjønn fra klokka 14. 
 
 
Det er nok et år klart for høy temperatur og god fotball på parketten i Eidsvollhallen
 
Google Translate
select