Arvid Øgaard har gått bort  Arvid Øgaard har gått bort
Publisert: 10.04.2019
Eidsvold Turn-familien har mistet en trofast og kjær støttespiller. Arvid Øgaard, mangeårig æresmedlem med en rekke roller i Turn-fotballen gjennom flere tiår, har gått bort.
 
Det er med stor sorg Eidsvold Turn nylig mottok beskjeden om at Arvid Øgaard, født 1946, har gått bort. Øgaard har hatt en rekke roller i Turn-fotballen fordelt på flere tiår og var blant annet leder i fotballgruppa fra 1987 til 1991. I 1998 ble han utnevnt til æresmedlem. Øgaard representerte også Turn som styremedlem i Akershus Fotballkrets, og var de siste årene svært sentral i veteranklubben samtidig som han var trofast, engasjert og ivrig tilskuer både på A-kamper og andre Turn-arrangement.
 
Men det er nok kanskje som på bildet under folk flest i Eidsvoll vil minnes Arvid Øgaard. Han har nemlig vært selve symbolet på Shell-stasjonen i Sundet der han i 2017 feiret 50 år som driver. Også gjennom bensinstasjonen bidro han inn mot klubben i sitt hjerte som mangeårig sponsor. Denne artikkelen publiseres med samtykke fra Øgaards etterlatte og bildet under benyttes etter tillatelse fra Eidsvoll Ullensaker Blad. Hvil i fred, Arvid 
 
 
 
Google Translate
select