Avslutter mot formlaget i Oslo  Avslutter mot formlaget i Oslo
Publisert: 20.10.2017
Eidsvold Turn ender på tredjeplass i 3. divisjon uansett resultat lørdag, men er veldig lystne på å avslutte med full pott. Motstander i runde 26 er formlaget Lokomotiv Oslo.
 
Mens Lyn og Stabæk 2 lørdag gjør opp om opprykket, er det klart at Eidsvold Turn ender som nummer tre. En svak start på sesongen med kun to seirer på de seks første kampene viste seg å sette en stopper for opprykksdrømmen. 16 seirer, én uavgjort og ett tap på de neste 18 kampene holdt bare nesten til oppretting da de to andre topplagene også plukket tre poeng stort sett hver helg.
 
1-2-nederlaget hjemme mot Stabæk 2 forrige serierunde var det første på hjemmebane siden mai, og markerte også definitivt slutten på håpet om 2. divisjonsspill i 2018. Turn-leiren er uansett svært innstilte på å avslutte skikkelig med tre poeng i hovedstaden lørdag. Der kommer det flere endringer på laget blant annet grunnet at både Thierry Dabove og Piotr Gawecki er ute med strekkskader. Robin Edvardsen soner karantene.
 
Lokomotiv Oslo har ligget utsatt til hele sesongen, men berget plassen i sitt første år på dette nivået forrige helg etter en råsterk sluttspurt. Laget står uten tap på fem kamper og med fire strake seirer foran møtet med Turn. Den ferske klubben fra Oslo har den siste måneden slått Frigg, Korsvoll, Tynset og Raufoss 2. Det ligger derfor an til en tøff test for Turn før noen dagers fri venter.
 
Google Translate
select