Betaler selv for Tyrkia-treningsleir!  Betaler selv for Tyrkia-treningsleir!
Publisert: 12.02.2020
Eidsvold Turns A-lag forlater lørdag Norge, snø og kunstgress for en uke med varmegrader og gress i Tyrkia. Spillerne har selv bladd opp for å få i stand årets treningsleir! 
 
Tidlig lørdag morgen samles Turn-troppen på Gardermoen for avreise til årets treningsleir utenfor Antalya i Tyrkia. I tillegg til det sportslige utbyttet av å jobbe tett sammen en hel uke i strekk under gode forhold, har en slik leir selvsagt stor sosial betydning. For å komme i mål med finansieringen av årets tur til sydligere klima, har alle spillere selv bidratt solid av egen lomme. 
 
Laget skal bo på femstjernershotellet Side Star Resort og Spa rundt to timer fra flyplassen i Alanya. Det er spådd stort sett fine temperaturer på sydkysten kommende uke, og i tillegg til tre måltider hver dag og fotballanlegg rundt 1500 meter unna, kan hotellet by på treningssenter, svømmebasseng, spa, bordtennis, biljard, tennis, basketball, dart og egen spillehall. 
 
Eidsvold Turn var også i 2012, 2014, 2015 og 2019 i Tyrkia på treningsleir. For tre år siden besøkte man Santa Pola utenfor Alicanta i Spania mens 2018-leiren ble lagt til Marbella der store deler av norsk toppfotball for tiden befinner seg. Eidsvold Turn-delegasjonen flyr til Gazipasa flyplass i Alanya lørdag 15. februar kommer tilbake til Gardermoen og Øvre Romerike en uke senere - lørdag 22. 
 
  
 
 
Google Translate
select