Bjørn «Bulle» Ørbæk er død  Bjørn «Bulle» Ørbæk er død
Publisert: 13.12.2018
En gigant som for alltid vil stå med gullskrift i Eidsvold Turn-historien har gått bort. Det er med stor sorg klubben torsdag mottok beskjeden om at Bjørn Ørbæk er død.
 
Å gå på fotballkamp på Myhrer stadion blir aldri det samme igjen. Bjørn Ørbæk, Eidsvold Turns aller største supporter og en sann legende, døde på Hamar sykehus natt til torsdag - 75 år gammel. Da «Bulle» ble intervjuet av Eidsvold Turns fotballavis for fire år siden, uttalte han: «Jeg skal være på Myhrer til hjertet stopper!» Og slik ble det. 20. oktober så han Turn slå Lørenskog 4-1. Det er med stor sorg Eidsvold Turn torsdag mottok budskapet om at Ørbæk, Turn-medlem på 62. året, har gått bort.
 
Allerede på 50-tallet ble Ørbæk med faren på Turn-kamp på Myhrer. Og da var det gjort. I 24 år sammenhengende var han materialforvalter før han ønsket et hvileår, men det ble med det ene. Allerede året etter tok han fatt på nummer 25. Siden har han vært Turns mest trofaste, fargerike og engasjerte supporter som har sett laget i sitt hjerte over hele landet hver eneste helg - ofte på tur sammen med kona Lise.
 
At han i 2004 flyttet fra Minnesund til Stange påvirket på ingen måte besøkshyppigheten i Eidsvoll. Både på trening og kamp kom Ørbæk innom - nysgjerrig på siste nytt og med klare meninger om både det ene og det andre. Disse vil bli dypt savnet. Familien opplyser at Ørbæk ikke ønsket en åpen begravelse, og det vil derfor bli gjennomført en lukket seremoni med kun de aller nærmeste etter hvert.
  
- Kvalifiseringskampene mot Fredrikstad og Bodø/Glimt var spesielle. Det var også moro å møte Rosenborg i cupen på hjemmebane året før. Men som ordentlig patriot er man med enten man vinner eller taper. Det blir en livsstil, sa «Bulle» i 2014. 

Hvil i fred, Bjørn
 
 


 
Google Translate
select