Bjørnstad blir Turn-assistent!  Bjørnstad blir Turn-assistent!
Publisert: 25.01.2018
Mikkel Bjørnstad kommer rett fra J19-landslagssamling i Portugal til Myhrer. Den mangeårige Skeid-treneren er klar for Eidsvold Turn der han blir Joakim Dragstens assistent.
 
Det har vært klart en periode at Mikkel Bjørnstad går inn i Eidsvold Turns trenerteam denne sesongen, men det er først nå nykommeren er på plass på Myhrer. Bjørnstad er nemlig også tilknyttet støtteapparatet rundt J19-landslaget og har den siste tiden oppholdt seg på samling i Portugal.  Turn-trener Joakim Dragsten kjenner Bjørnstad godt fra Skeid der han har jobbet i en årrekke rundt diverse lag - blant annet junior elite og A-laget i 2. divisjon.
 
Nykommeren har også en fortid i LSK, men vil fremover være å se på kunstgresset på Myhrer. Der har Eidsvold Turn nå et ungt og ambisiøst trenerteam med mye kompetanse og bred bakgrunn. I tillegg til Dragsten og Bjørnstad får Lars Emil Stormo ansvar for keeperne kommende sesong. Lørdag skal det nye teamet lede Turn i kamp for første gang da Oppsal kommer på besøk til kunstgresset ved Eidsvollhallen.
 
 
 
Google Translate
select