Bjørnstad fra Turn til Arendal  Bjørnstad fra Turn til Arendal
Publisert: 15.12.2018
Mikkel Bjørnstad forlater Eidsvold Turn etter ett år som assistenttrener på Myhrer og blir nå heltidsansatt i den hardtsatsende 2. divisjonsklubben Arendal Fotball.
 
Mikkel Bjørnstad kom til Eidsvold Turn foran 2018-sesongen sammen med Joakim Dragsten, men går nå videre til Arendal Fotball. 2. divisjonsklubben på Sørlandet satser hardt for å komme tilbake til toppfotballen og ansetter Bjørnstad i en heltidsstilling der han i tillegg til å gå inn i A-lagets trenerteam vil ha ansvar for juniorene. Turn og Bjørnstad var enige om en avtale for 2019, men klubben ønsker ikke å legge hindringer i veien for spillere og trenere som får sjansen til å leve av fotballen.
 
- Året i Turn har vært fantastisk på alle mulige måter, og å forlate Turn nå er veldig vemodig. Grunnen er muligheten til å drive med fotball på heltid. Det har lenge vært et mål for meg, og Arendal har et veldig spennende prosjekt på gang. Det å kombinere trenerjobb med lærerjobb har tidvis vært krevende. Jeg må bare bruke muligheten til å takke Joakim, Jacob, Wegard, Roar, Petter, Trond, Kim og en fantastisk spillergruppe. Dere vil bli savnet i hverdagen, sier Bjørnstad til Eidsvold Turn På Nett.

 
 
Google Translate
select