Cupkampen mot VIF berammet  Cupkampen mot VIF berammet
Publisert: 08.05.2019
Etter god dialog mellom Eidsvold Turn, Vålerenga, Klanen, NFF og rettighetshaver NRK er alle parter nå enige om at cupkampen på Myhrer spilles 22. mai klokka 19.00!
 
De aller fleste cupkamper berammes i utgangspunktet klokka 18.00, men Eidsvold Turn Fotball kontaktet raskt både Vålerenga og NFF med spørsmål om 2. rundekampen på Myhrer 22. mai kunne flyttes til klokka 19 da oppsettet kom mandag. Både Vålerenga og Klanen var svært positive til å skyve matchen en time blant annet grunnet de store trafikale utfordringene ut av Oslo i rushtiden.
 
Særlig VIF-supporterne ga klar beskjed om dette var ønskelig, og at de stiller med et større bortefølge med avspark en time senere. Eidsvold Turns nye anlegg på Myhrer har også godkjent flomlys som sørget for at dette ikke skapte problemer for flyttingen. Onsdag formiddag kom den endelige beskjeden fra NFF og rettighetshaver NRK som bekrefter at cupkampen spilles onsdag 22. mai klokka 19.00 på Myhrer!
 
Eidsvold Turn Fotball kommer tilbake med billettinformasjon i løpet av kort tid. Det vil bli forhåndsslag både elektronisk og i klubbhuset på Myhrer.
 
 
 
 
Google Translate
select