Dabove blir Raufoss-spiller  Dabove blir Raufoss-spiller
Publisert: 09.07.2018
Thierry Dabove har lenge vært ettertraktet for klubber på høyere nivå. Nå har Raufoss skrevet proffkontrakt med vingen og utløst utdanningskompensasjon som tilfaller blant annet Turn.
 
Eidsvold Turn har igjen levert en spiller til høyere nivå. Dagen etter 4-0-seieren over Bjørnevatn, der Thierry Dabove kom inn som innbytter, dro vingen til Raufoss for å skrive proffkontrakt med totningene i forkant av lagets 2-1-seier over Bærum. Raufoss leder sin 2. divisjonsavdeling og er en av klubbene som har fulgt Dabove tett over lengre tid. Da han hadde amatørkontrakt med Turn, kunne Raufoss sikre seg unggutten ved å tegne en proffkontrakt på 2,5 år. Han er spilleklar for de gule og svarte når overgangsvinduet åpner 19. juli og kan i teorien spille mot Selbak søndag.
 
Det betyr samtidig at Raufoss må betale utdanningskompensasjon til klubbene som har trent Dabove fra og med sesongen han fylte 12 år til og med sesongen han fyller 21. Dette dreier seg om Lille Tøyen, Vålerenga, Skeid og Eidsvold Turn. Dabove bosatte seg i Eidsvoll da han flyttet tilbake fra England sommeren 2016 og ble da Turn-spiller. Årets toppscorer står med 46 kamper og 29 mål i Turn-trøya. Eidsvold Turn Fotball takker for mange underholdende øyeblikk de siste to årene og ønsker lykke til videre i karrieren!  
 
 
Thierry Dabove er klar for Raufoss og 2. divisjonsfotball 
 
Google Translate
select