Damelaget med sterk seier mot Kisa!  Damelaget med sterk seier mot Kisa!
Publisert: 30.05.2018
 I sin sjuende seriekamp for sesongen tok damelaget sin sjette seier på rad og har nå like mange poeng som naboen Ull/Kisa etter seieren i toppoppgjøret på Myhrer!
 
Rammen rundt topp oppgjøret i 3. divisjon mellom Turn-damene og naboene fra Jessheim tirsdag kveld var fantastisk. Det var flott sommervær og godt med folk både på tribunen og langs banen, og med seier ville Turn komme á poeng med tabelleder Kisa. Alt lå til rette for en fin fotballkveld, noe det også ble! Som alltid når disse to lagene møtes, ble det en jevnspilt og tøff, men fair kamp. I første serierunde sto det 1-1 frem til Kisa scoret det avgjørende målet noen få minutter før kampslutt.
 
Denne gangen ble det imidlertid Turn som dro det lengste strået og sørget for at alle poengene ble igjen på Myhrer. Charlotte Elfstedt fant Silje T. Otten med en presis stikker etter 39 minutter. Otten håndterte både forsvar og keeper og sørget med dette for kampens eneste mål. I løpet av kampen ble det produsert en rekke sjanser til begge lag, og særlig mot slutten presset gjestene på for utligning. Turn-jentene forsvarte seg heroisk og keeper Stine Krosnæs, som også ble kåret til dagens Turn-jente, vartet opp med et par strålende matchvinner-redninger, godt hjulpet av både tverrligger og stenger. Flere scoringer ble det ikke, og de fremmøtte kunne puste ut etter en nervepirrende kamp.
 
- Det er bare å ta av seg hatten for måten jentene gjennomførte denne kampen på. Vi møtte et godt lag, men lot oss ikke stresse og spilte vårt eget spill i så stor grad som mulig. Samtidig tilpasset vi oss motstanderen tilstrekkelig og foretok mange gode individuelle valg. Når det trengs, tok vi også ut det lille ekstra som gjorde at vi sto hele kampen. Det er selvsagt alltid noe å forbedre, men nå skal vi være fornøyde og trene frem mot neste kamp som kommer allerede på lørdag. Det gleder vi oss til, sier trenerteamet med et smil på lur.

Neste seriekamp spilles førstkommende lørdag mot Aurskog-Høland på Høland stadion. Neste hjemmekamp - den siste før ferien - spilles på Myhrer tirsdag 12. juni kl 20:15.

Eidsvold Turn - Ull/Kisa  1-0 (1-0)
Myhrer stadion. Mål: 1-0 Silje Otten (39). Gult kort: Rebekka Skaar Danielsen, Ull/Kisa. Dommer: Nils Peter Just, Nittedal. Tilskuere: 70.
Eidsvold Turns lag: Stine Elise Kilde Krosnæs, Anniken Linding Smedsrud, Thea Kristine Brynestad Wolden, Kristine Finneide, Susann Lien, Tina Johansen, Jorunn Waaler, Frida Martinsen Kristengård, Frøydis Waaler, Charlotte Elfstedt, Silje Trandum Otten, Armenta Hyka, Veronika Sletta og June Bothner.
 
 
 Jorun Waaler kom seirende ut av de fleste duellene 
 
 
           Keeper Stine Krosnæs ble kåret til dagens Turn-jente 
 
 Silje Trandum Otten setter her inn kampens eneste mål
 
Google Translate
select