Deilig Turn-seier i toppkampen!  Deilig Turn-seier i toppkampen!
Publisert: 01.09.2019
Eidsvold Turn scoret en gang før pause, to etter og tok en meget viktig seier i toppkampen på Rolvsrud! I en tett og hard batalje var Turn best foran de to målene.
 
De mange tilreisende fra Eidsvoll på tribunen på Rolvsrud fikk se Lørenskog åpne best i lokaloppgjøret. Michael Singh kom til to ok sjanser, men skikkelig farlig ble det først da Robin Hofer Dahl la til Ingolfur Örn Kristjansson som traff stolpen fra fin posisjon. Sju minutter før pause fikk islendingen uttelling fra krittmerket etter at Jesper Kornbakk ble lagt ned i feltet og dommeren blåste straffe.
 
Etter pause hadde Turn bedre kontroll på kampen og punkterte også med en god periode midtveis. Et lekkert angrep etter 67 minutter endte med at Herman Henriksen la fint igjen til Johan Kolbjørnsrud som bredsidet ballen fint i hjørnet. Fire minutter senere var Henriksen igjen assistenten, og forsøk to sendte endte på foten til Jesper Kornbakk foran et gapende mål han ikke kunne unngå å treffe.
 
Kampen døde ut etter 3-0-målet, og Lørenskog fikk en redusering på tampen da Erlend Berg Farstad nikket et frispark i mål fra kort hold. Turn var best foran de to målene på Rolvsrud og kunne feire tre meget viktige poeng! Avstanden ned til den argeste konkurrenten er nå fire poeng, men allerede neste helg venter nok en tøff utfordring for Turn-gjengen som da reiser til Molde for å møte MFK 2 på Aker stadion. 
 
 
Foto: Eivind Garberg Bjerke, Eidsvoll Ullensaker Blad  

Lørenskog - Eidsvold Turn  1-3 (0-1)
Rolvsrud stadion
 
0-1 38 min.: Ingolfur Örn Kristjansson (str.)
0-2 67 min.: Johan Kolbjørnsrud (Herman Henriksen)
0-3 71 min.: Jesper Kornbakk (Herman Henriksen)
1-3 86 min.: Erlend Berg Farstad 
 
Gult kort: Amir Daush, Simen Nygaard, Lars Følstad, Lørenskog
Dommer: Kristian Kristiansen, Bakkeby IK
Tilskuere: 370
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Markus Furseth
Henrik Navarsete
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie (Theodor Kramarics i 12 min.)
Jesper Kornbakk (Nicklas Brenna Karlsen i 2 min.)
Robin Hofer Dahl (Benedict Notoane i 45 min.) 
Ingolfur Örn Kristjansson (Herman Henriksen i 30 min.)
Google Translate
select