Drømmedebut for leiesoldaten!  Drømmedebut for leiesoldaten!
Publisert: 03.07.2019
Innleide Brian Stangnes Kjeldsberg er strålende fornøyd med sine første uker som Eidsvold Turn-spiller. 21-åringen spilte 28 minutter og scoret to mål i debuten mot Molde 2!
 
- Jeg ble egentlig litt overrasket da jeg kom hit. Over hvor bra fasilitetene og nivået er. Jeg er helt sikker på at dette laget rykker opp. Mange gode enkeltspillere, fin flyt i gruppa og humøret er på topp hver dag. Man koser seg med det man driver med. Da vinner man fotballkamper, sier Kjeldsberg til Romerikes Blad.
 
21-åringen fra Skjervøy i Troms hadde sin første visitt på Myhrer mandag forrige uke, signerte utlånspapirene samme kveld og ble spilleklar på lån fra Elverum allerede neste dag. Mot Molde 2 mandag kom debuten 28 minutter før slutt mot Molde 2. På den lille tiden rakk Kjeldsberg å score to mål, få et skudd reddet der Runar Heggestad scoret på returen pluss et gule kort.
 
Kjeldsberg har kommet på et korttidslån der utgangspunktet er å bidra fram mot ferien og i kampene mot Træff og Herd. Han har slitt voldsomt med skader under oppholdet i tyske Kaiserslautern og i nåværende klubb Elverum, men har nå trent for fullt i tre-fire uker og fikk også spilletid i 4-0-seieren over Oppsal før Elverum-troppen tok ferie. 2. divisjonsklubben har gitt uttrykk for at de ønsker Kjeldsberg tilbake til høstkampene.
 
- Jeg har en lang skadehistorikk til å være så ung. Det startet egentlig for alvor i Tyskland. Underveis i overgangen fra U19 til U23-laget slet jeg av en muskel i høyre hamstring. Jeg var da ute i et helt år. Hamstringen har ikke spilt på lag, nei. Men nå har jeg faktisk vært skadefri i 3–4 uker. Da passet det fint å få spilt seg i form i Eidsvold Turn, siden Elverum nå har ferie, sier Kjeldsberg. 
 
 
 
Google Translate
select