Fantastisk konsert gledet alle!  Fantastisk konsert gledet alle!
Publisert: 14.06.2017
Snaue 2500 mennesker møtte opp i Eidsvoll sentrum lørdag for å få med seg Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen & Sambandet. Det ble en festkveld for alle de fremmøtte!
 
Kurt Nilsen tok den korte turen fra Minnesund og leverte virkelig varene fra scenen foran rundt 2500 mennesker lørdag kveld. Så var det Åge Aleksandersen & Sambandet som markerte årets turnéstart med et herlig show i Eidsvoll. Trønderen spilte i rundt to timer, til godt over midnatt, og publikum virket svært fornøyde med det de fikk servert selv om det tidvis kom noen regndrypp denne kvelden. 
 
I fjor trakk Marcus & Martinus rundt 4500 mennesker til det som var Eidsvold Turn Fotballs største arrangement noensinne. Lørdag så rundt 2500 mennesker det som blir omtalt som det største scenerigget i Eidsvoll, muligens på Øvre Romerike, noensinne. Daglig leder Roar Halvorsen var godt fornøyd med oppslutningen, men tror ytterligere 500 mennesker hadde dukket opp med bedre vær.
 
- Det var krevende, og uten hjelp fra Hans Olav Trøen og rundt 150 dugnadsfolk hadde vi ikke klart dette. De la ned en innsats som er verdt mange, mange tusen kroner. En stor takk til dem, sier Halvorsen til Eidsvoll Ullensaker Blad
 
Det er hektiske dager for ham og Turn-organisasjonen. Allerede førstkommende helg arrangeres Sunddagene med Eidsvold Turn Fotball og Eidsvoll sentrumsforening Sund-dagene. Høydepunktet for mange blir bryggedansen lørdag der velkjente Rune Rudberg underholder fra scenen! Det er spådd strålende sommervær under arrangementet som begynner klokka 19.  
 
 
Kurt Nilsen storkoste seg på hjemmebane og underholdt de snaue 2500 fremmøtte 
 
 
 
 
 Åge Aleksandersen & Sambandet leverte virkelig varene fra scenen!

 
Google Translate
select