Flott 3. plass i årets serie for damene  Flott 3. plass i årets serie for damene
Publisert: 15.10.2017
Damelaget sikret tredjeplassen i siste kamp for i år med 4-2 seier mot Skedsmo. Kun en syltynn teori kunne frarøve Turn tredjeplassen, men Skedsmo var aldri i nærheten av å vinne med 9 mål!

Det ble en kamp uten de store sjansene den første halvtimen der mye av spillet foregikk mellom sekstenmeterne. Turn var det førende laget, og etter snaue halvtimen fyrte Tina Johansen av et kanonskudd fra 25-30 meter. Skuddet smalt i tverrligger og over. Minutter senere fikk Turn en corner, og etter litt frem og tilbake inne i feltet landet ballen foran Thea Wolden som ekspederte den videre i mål! Skedsmo utliknet til 1-1 i det 40. spilleminutt, men kun to minutter senere spilte Charlotte Elfstedt fint gjennom Silje Otten som satte ballen forbi keeper og i mål. Turn tok med seg ledelsen 2-1 inn i garderoben.
 
Det gikk bare sju minutter av andre omgang før Turn var på farten igjen. Denne gangen var det Frøydis Waaler som spilte igjennom Johansen som økte til 3-1. Skedsmo øynet et lite håp da de reduserte til 3-2 ti minutter senere. Med 25 minutter igjen å spille, plukket Skedsmo-keeperen opp et tilbakespill fra egen spiller. Dommer Roger Ege markerte for indirekte frispark omtrent sju meter fra mål, Jorun Waaler trillet ballen til Charlotte Elfstedt som fant et lite hull i muren og Turn gikk opp til 4-2. Herfra og inn styrte Turn-damene kampen greit, og flere scoringer ble det ikke. 
 
- I denne kampen viste vi til tider vårt toppnivå. Vi ønsket å variere angrepsspillet vårt i større grad enn vi har gjort de siste kampene, og det lyktes vi med. Vi truet både bakrom og mellomrom samtidig som våre sentrale spillere var dyktige på og vende spillet. Backene våre var også mye mer involvert offensivt enn de har vært i det siste. Morsomt at Johansen og Wolden noterer seg for mål igjen - vel fortjent! En solid kamp hvor vi til tider rundspilte Skedsmo. Det er moro! sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken. 
 
 
Google Translate
select