Følg Myhrer-byggingen på nett!  Følg Myhrer-byggingen på nett!
Publisert: 26.07.2017
Gjennom et webkamera installert på klubbhuset på Myhrer stadion kan alle nå følge utbyggingen av anlegget på nett. Og om ikke lenge blir det grønt og ikke brunt underlag!
 
På høyresiden på forsiden av Eidsvold Turn På Nett kan man nå følge utviklingen av Myhrer stadion fram til ferdigstillelsen. Bildet oppdateres automatisk hvert 10. minutt og bør dermed tilfredsstille de som lurer på status på det nye anlegget de kommende ukene. Som man kan se på bildet under er banen nå planert med grus og klargjort for å bli grønn. Allerede denne uka er planen å starte med å legge kunstgress.
 
Grunnarbeidet er allerede utført, fundamentene til lysmastene er på plass, det samme er dreneringen og vanningsanlegget. Det betyr at alt er klart for at selve matta kan rulles ut. Det skjer i én og samme prosess fra den ene enden av banen til den andre hvor man først legger en duk, pad, undervarmematte og til slutt kunstgresset. Allerede torsdag eller fredag starter man med dette arbeidet dersom været tillater det.
 
Svært mye av det gjenstående arbeidet og fremdriften er væravhengig. Mandag eller tirsdag neste uke heises de nye lysmastene i hvert hjørne av banen på plass. Søndag 6. august legger Eidsvold Turn opp til en stor dugnad der man håper nok folk vil bidra. Dersom forholdene er tilfredsstillende vil åpningen av nye Myhrer bli mot Lyn lørdag 12. august. Tribunene vil uansett ikke stå klare til den kampen, men komme på plass senere i høst.   
 
 
Slik ser det ut på hovedbanen på Myhrer stadion onsdag 26. juli 
 
Google Translate
select