Før kampen: Bjørnevatn - Turn  Før kampen: Bjørnevatn - Turn
Publisert: 26.10.2018
Fredag formiddag er Eidsvold Turn-troppen allerede på vei til Finnmark og sesongens siste serierunde. Med tre poeng mot Bjørnevatn lever håpet om opprykk for eidsvollingene!
 
De fleste har nok fått med seg forutsetningene foran den siste serierunde i 3. divisjon avdeling 2 nå. Kvik Halden leder med ett poeng og rykker opp med seier borte mot et ventet redusert Vestfossen på Strandajordet. Dersom Kvik skulle avgi poeng snapper Turn førsteplassen i avdeling med seier borte mot Bjørnevatn. Avspark for den siste runden er lørdag klokka 12 og kampene ser du på rb.no!
 
En del av Turn-troppen forlot Østlandet og Gardermoen allerede lørdag formiddag mens resten kommer etter senere samme dag. Returen er først søndag - og da enten som 2. eller 3. divisjonslag. Robin Edvardsen og Erik Ruud er fortsatt langtidsskadde, men den siste i det som lenge var en trio, Stian Teksum, trente for fullt så sent som torsdag og nærmer seg full friskmelding. Ingen spiller soner karantene i den 26. runden.
 
Både fredag og kveld og lørdag morgen er det spådd snø i Bjørnevatn i Sør-Varanger, men selv uten undervarme virker arrangøren sikre på å få Bjørneparken kunstgress spillbar lørdag. Bjørnevatn rykker ned etter ett år i 3. divisjon, men spesielt på hjemmebane har finnmarkingene hevdet seg og blant annet slått LSK 2. Nå ønsker de å gi sitt ivrige publikum en skikkelig avslutning på 2018 mens Turn kjemper for opprykk. Kick off lørdag klokka 12!    
 
 
 
Google Translate
select