Før kampen: Eidsvold Turn - Lyn  Før kampen: Eidsvold Turn - Lyn
Publisert: 05.04.2019
Lørdag klokka 13 er det klart for årets første A-kamp på Myhrer når Bent Inge Johnsen returnerer til Eidsvoll med den gamle storheten Lyn til det som er generalprøven før seriestart!
 
Det nærmer seg virkelig seriestart og den herlige nerven som følger med de første ukene av sesongen, men først skal vinterens siste treningskamp spilles. Lørdag klokka 13 er det avspark mot Lyn på en Myhrer-matte som har vært i bruk den siste uka. Eidsvollhallen kunstgress er en flott arena for trening på vinterstid, men det føles godt å komme hjem til velkjent territorium på Myhrer stadion med hjemmegarderoben og alle fasilitetene på anlegget. Også en del Lyn-supportere er ventet til Eidsvoll lørdag da Bastionen arrangerer kick off denne dagen.
 
Den gamle storheten Lyn har slitt med å komme tilbake til toppen etter konkursen i 2010. Turn møtte Oslo-klubben i en dramatisk cupkamp tre år senere, og i 2017 kjempet de to om opprykk i samme avdeling. Lyn vant 2-1 på Bislett etter en scoring på overtid mens Turn var klart best og slo Oslo-klubben 3-0 i returkampen som huskes best for André Trandum Nordlies brassescoring!
 
Tidligere Turn-trener Bent Inge Johnsen er mannen som har fått ansvaret for å lede Lyn tilbake til 2. divisjon denne sesongen. Han kommer lørdag tilbake til Myhrer for andre gang siden han takket for seg etter 2015-sesongen. Sist ble det 0-3-tap med Gjelleråsen. I Turn-troppen er Kristoffer Trandum Nordlie, Eirik W. Trøen og Hågen Einang ute i tillegg til langtidsskadde Erik Ruud som jobber hardt for å komme sterkt rustet tilbake. 
 
 
 
Google Translate
select