Før kampen: Elverum - Turn  Før kampen: Elverum - Turn
Publisert: 01.03.2019
Eidsvold Turn er tilbake på norsk kunstgress etter en ukes leir i Tyrkia og møter lørdag kanskje vinterens sterkeste motstander når Elverum venter på bortebane.
 
I år som i fjor tar Eidsvold Turn turen til Elverum for å måle krefter mot det gode 2. divisjonslaget som ønsker seg tilbake til nivå to. Elverum har de siste sesongene vist seg som et lag å regne med i toppen, og kommer trolig til å stille et meget sterkt lag lørdag bestående av rekke spillere som hvilte i onsdagens 3-2-seier over naboen Nybergsund. Avspark på Elverum stadion lørdag er klokka 14 og kampen kan sees live eller hos lokalavisen Østlendingen (med abonnement). 
 
Elverum har tidligere i vinter tapt stort mot 1. divisjonslagene Raufoss og Ull/Kisa samt spilt 1-1 mot KIL og 0-0 mot Oppsal. Turn kommer fra tre kamper på rad uten baklengs og er nå tilbake på kunstgress etter en ukes opphold i Tyrkia. Skadesituasjonen i troppen er bedre enn på lenge, men Erik Ruud samt keeperduoen Hågen Einang og Peter Rusina er ute selv om sistnevnte har vært tilbake på treningsfeltet den siste tiden. 
 
 
Turn tapte fjorårets treningskamp på Elverum stadion 
 
Google Translate
select