Før kampen: Gjelleråsen - Turn  Før kampen: Gjelleråsen - Turn
Publisert: 14.09.2018
Eidsvold Turn er inne i en meget viktig periode av sesongen - og ikke minst en periode med mange lokaloppgjør. Lørdag venter Gjelleråsen og gamletrener Bent Inge Johnsen på Li.
 
19 serierunder er unnagjort og sju gjenstår i 3. divisjon avdeling 2. Eidsvold Turn leder fortsatt med fire poeng ned til formsterke Kvik Halden som imponerte stort med å slå Kråkerøy 5-0 forrige helg. Turn står med to strake seirer og tre kamper på rad uten baklengs etter å ha slått Skedsmo 2-0 hjemme i lokaloppgjøret. Nå venter nok en romeriksmotstander i Gjelleråsen på kunstgress i Nittedal.
 
Det betyr også et gjensyn med tidligere Eidsvold Turn-trener Bent Inge Johnsen. Under den tidligere toppspillerens ledelse har Gjelleråsen imponert stort med opprykk og en sterk sesong i 3. divisjon. Grønntrøyene ligger på en finfin sjetteplass og har aldri vært i nærheten av involvert i nedrykksstriden i sin første sesong på dette nivået. Hjemme på Li har de råsterke seks seirer og tre uavgjortkamper. 
 
Turn vant vårduellen på Myhrer 3-0. Det var første gang eidsvollingene og Gjelleråsen møttes siden en kvalifiseringskamp til cupen i 2011 på Li der Turn snudde og vant 2-1. Sist lagene møttes i seriespill var helt tilbake i 1994 da Turn satte norgesrekord med 21 seirer og én uavgjortkamp. I Turn-troppen er de tre langtidsskadde Stian Teksum, Robin Edvardsen og Erik Ruud fortsatt ute.
 
 
Markus Furseth og Eidsvold Turn spiller nok et romeriksoppgjør lørdag på Li 
 
Google Translate
select