Før kampen: Grorud - Turn  Før kampen: Grorud - Turn
Publisert: 27.03.2019
Allerede torsdag kveld venter en ny treningskamp for Eidsvold Turn-troppen. Denne gang tar laget turen til Oslo for å møte det solide 2. divisjonslaget Grorud på Grorud kunstgress.
  
I helgen ble det seier 2-1 mot Nybergsund i en kamp med én god og en svak omgang, og allerede torsdag skal Turn-troppen i aksjon på ny da Grorud venter til en tøff test i Groruddalen. Turn har manglet Jon Erik Økland og Kristoffer Trandum Nordlie med skade de siste ukene, men begge er tilbake i trening nå. Det er også Eirik W. Trøen som har vært syk, men som spilte 4. divisjonskampen mot Kløfta mandag. Også Peter Rusina er friskmeldt og spilte 45 minutter mot Nybergsund - hans første i 2019.
 
Grorud er sammen med Elverum trolig det beste laget Turn får bryne seg på i vinter. Laget endte på tredjeplass i sin 2. divisjonsavdeling forrige sesong og var kun fem poeng bak opprykkslaget Raufoss. Grorud, som kommer rett fra treningsleir i Tyrkia til kampen, har i vinter slått Lørenskog og Ullern samt tapt for tøffe motstandere som Godset 2, Notodden, Fram Larvik, Kjelsås og sist Skeid. Kampstart på Grorud kunstgress torsdag kveld er klokka 18.30.
  
 
 
Google Translate
select