Før kampen: Herd - Eidsvold Turn  Før kampen: Herd - Eidsvold Turn
Publisert: 12.07.2019
Vårsesongen skal avsluttes for et Turn-lag som allerede i dag flyr til Ålesund for å lade opp til lørdagens møte med Ingòlfur Örn Kristjánssons gamle klubb.
 
Så sent som 13. juli spiller Eidsvold Turn den siste kampen før sommerpausen, og det betyr samtidig første "høstkamp" og dobbeltmøte med et lag denne sesongen. Allerede fredag kveld fløy lag og støtteapparat i to puljer til Ålesund for å lade opp til møtet med Herd. Kampen var opprinnelig berammet til lørdag klokka 16.45 på Amfi Moa stadion, men er nå flyttet til klokka 16.00. 
 
Vårmøtet på Myhrer endte med en grei 3-0-seier til Eidsvold Turn, men Herd har hevet seg de siste ukene og har fire seirer på de seks siste kampene. Tapene er kommet borte mot sterke Lørenskog og Sarpsborg 2. Hjemme på kunstgresset har Sture Fladmarks gutter pene 4-1-1 som statistikk og tapet kom så tidlig som i serieåpningen hjemme mot Kråkerøy.
 
Lars Jørgen Mork, André Trandum Nordlie, Stian Teksum og Robin Hofer Dahl er fortsatt ute med skade for Turn. Heller ikke Eirik W. Trøen er aktuell for kamp mens keeper Peter Rusina er usikker med ryggtrøbbel. Vårens siste kamp blir ekstra spesiell for Ingolfur Örn Kristjansson som i 2016 og 2017 scoret hele 49 mål på 55 kamper for Herd. Kampen kan du som vanlig se på rb.no!
 
 
 
Google Translate
select