Før kampen: Kråkerøy - Turn  Før kampen: Kråkerøy - Turn
Publisert: 20.04.2018
Det ble tre poeng i serieåpningen på hjemmebane, men nå venter en langt tøffere oppgave. Fredrikstad-laget Kråkerøy er ventet å kjempe helt i toppen denne sesongen.
 
Eidsvold Turn åpnet sesongen med 5-1-seier og tre poeng hjemme mot Selbak samtidig som Kråkerøy røk 0-1 borte mot Lørenskog. I midtuka røk begge lagene ut av cupen mot henholdsvis Kjelsås og Moss fra 2. divisjon. For Turns del er Peter Rusina på vei tilbake fra skade sammen med Markus Furseth. Nykommeren fra Kisa pådro seg en skade i Marbella, men kan få sesongdebuten lørdag. Tilbake er også Piotr Gawecki som kom inn som innbytter mot Kjelsås.
 
Kråkerøy, som ledes av den tidligere FFK-duoen Jan Tore Ophaug og Joacim Jonsson, har de siste årene etablert seg som et solid og godt 3. divisjonslag. I år er laget spådd helt i toppen sammen med blant andre Kvik Halden og Turn. Kråkerøy og eidsvollingene møttes sist i en treningskamp foran 2017-sesongen. Da endte det 2-2 på kunstgresset ved Eidsvollhallen. Lørdagens kamp spilles på flotte Fredrikstad stadion med avspark klokka 16.
 
 
Jonatan Teigland åpnet målkontoen mot Kjelsås - nå venter Kråkerøy på bortebane 
 
Google Translate
select