Før kampen: Kråkerøy - Turn  Før kampen: Kråkerøy - Turn
Publisert: 21.06.2019
Eidsvold Turn-gutta kom meget godt ut av toppkampen mot Lørenskog, men får nok en tøff test lørdag når et solid Kråkerøy-lag venter på flotte Fredrikstad stadion.
 
Toppkampen og lokaloppgjøret mot Lørenskog ble en eneste stor jubeldag for Eidsvold Turn-gjengen forrige helg. Fire scoringer på ni minutter kort tid etter pause da Turn skaffet seg en luke på seks poeng på tabelltoppen. Men her er det selvsagt ingen grunn til hverken å ta av eller slippe ned guarden! Allerede lørdag venter en ny tøff bortekamp mot et rutinert og godt Kråkerøy-mannskap på Fredrikstad stadion.
 
Lagene møttes også forrige sesong med 1-1 på Myhrer og 3-2-seier til Turn etter et overtidsmål av Runar Heggestad som utfall. Kråkerøy har skiftet både trener og store deler av troppen siden sist, men har hatt en varierende start på sesongen. De siste ukene har laget vist klar bedring med en råsterk 3-1-seier over Molde 2 borte og 1-1 hjemme mot Stabæk 2 så sent som tirsdag.
 
Offensivt har østfoldingene et par spillere som skaper trøbbel for alle i avdelingen. Bak regjerer den tidligere eliteserie-spilleren Anders Østli. I Turn-troppen er det nå enkelte fravær som ikke blir å se på banen på en stund. Eirik W. Trøen, Lars Jørgen Mork og Robin Hofer Dahl fikk forrige helg selskap på sidelinja av André Trandum Nordlie og Stian Teksum. Erik Ruud derimot er klar og også Magnus Kristengård blir med på bussen til Fredrikstad lørdag. 
 
 
 
Google Translate
select