Før kampen: Lillestrøm 2 - Turn  Før kampen: Lillestrøm 2 - Turn
Publisert: 13.10.2018
24. serierunde og årets nest siste romeriksoppgjør står for tur søndag når Eidsvold Turn tar turen til LSK-hallen. Kun tre poeng gjelder dersom man skal kunne ta igjen Kvik!
 
Med kun tre serierunder igjen av sesongen er hvert eneste poeng i topp og bunn uhyre viktige. Etter at både Turn og Kvik Halden vant forrige helg leder østfoldingene fortsatt ett poeng foran eidsvollingene. Kvik Halden gjester Bent Inge Johnsens Gjelleråsen på Li lørdag før Turn denne runden venter til søndag med å gjøre unna sin kamp mot LSK 2 innendørs i LSK-hallen søndag klokka 15.
 
LSK har levert en meget solid sesong, og spesielt høst, og står med kun tre tap hjemme på kunstgresset. Nettopp Kvik Halden er et av lagene som måtte reise poengløse derfra. Grunnet landskamppause er det usikkert hvilket lag LSK stiller med, men senest mandag viste klubbens gode unggutter at de uansett er en solid håndfull ved å følge formsterke Lørenskog til døra på Rolvsrud.
 
I Turn-troppen er de langtidsskadde spillerne fortsatt ute, men Kristoffer Trandum Nordlie er tilbake fra karantenen som holdt ham utenfor møtet med Skjetten sist helg. Vårkampen mot LSK 2 på Myhrer endte med 5-1-seier til Turn. Sist de to naboene møttes i seriesammenheng var tilbake i 2. divisjon i 2009 der Turn vant 2-0 på Myhrer og bortekampen endte 1-1 - også den i LSK-hallen. 
 
 
 
Google Translate
select