Før kampen: Lørenskog - Turn  Før kampen: Lørenskog - Turn
Publisert: 29.06.2018
Lørdag er det klart for lokaloppgjør og toppkamp i 3. divisjon når Eidsvold Turn gjester Lørenskog. Duellen mellom de to endte 2-2 i vinter, hvem er sterkest nå?
 
Eidsvold Turn og Lørenskog er to lag som kjenner hverandre godt etter å ha møttes en rekke ganger på 2000-tallet. I en treningskamp i vinter spilte romeriksnaboene 2-2, men nå er det kamp om viktige poeng. Turn leder tabellen med Kvik Halden og Lørenskog som de nærmeste utfordrerne. Tre poeng betyr en ålreit luke ned til Rolvsrud-gjengen mens tap sørger for at en av de aller argeste konkurrentene for alvor nærmer seg.
 
Lørenskog forsvant ut av 2. divisjon da nivået ble halvert i 2016 og endte på femteplass i 3. divisjon i fjor. Nå har Julian Madsens unge mannskap tatt ytterligere steg og viser at de er et topplag. På Rolvsrud er sterke Kvik Halden det eneste laget som har tatt poeng fra Lørenskog denne sesongen. Forrige helg imponerte blåtrøyene også langt hjemmefra da Bjørnevatn ble slått hele 5-0 i nord.
 
I Turn-leiren er det tett mellom kampene denne uka. Så sent som mandag var LSK 2 på besøk på Myhrer i det som ga sesongens fjerde seier på de fire romeriksoppgjørene. Fra den kampen er Robin Edvardsen tilbake fra karantene og går trolig inn igjen på sin vante backplass. En annen mulig endring på laget kan bli Thierry Dabove som kom inn fra benken og scoret sist. 
 
 
Stian Teksum og Turn tok poeng borte mot Kvik Halden - nå venter nok en toppkamp på bortebane 
 
Google Translate
select