Før kampen: Rommen - Turn  Før kampen: Rommen - Turn
Publisert: 18.10.2019
Ny helg og nye muligheter! En topp motivert og nærmest skadefri Eidsvold Turn-tropp reiser lørdag formiddag til Stovner i Oslo for å møte Rommen i nest siste serierunde!
 
Eidsvold Turn hadde muligheten til å sikre opprykket hjemme på Myhrer sist, men tapte 2-0 mot et godt Aalesund 2-lag som virkelig har funnet formen i høst. Lørdag er det nye sjanser i den nest siste serierunden der Turn-troppen reiser til Oslo for å møte Rommen på Stovner. Kampen er som kjent flyttet fra Rommensletta til Jesperudjordet da Rommens hjemmebane for tiden er under utbedring.
 
Lørenskog gjorde jobben mot Sunndal forrige helg, og følger nå fire poeng bak Turn. De møter i helga et Herd-lag som i verste fall kan rykke ned dersom de ikke får med seg poeng. Alt ligger dermed til rette for en meget nervepirrende og spennende lørdag for lagene i topp og bunn! Turn-troppen er mer eller mindre skadefri for første gang på lenge, men Nicklas Brenna Karlsen (skade) og Johan Kolbjørnsrud (karantene) er ute. Kristoffer Trandum Nordlie er tilbake.
 
Oslo-laget Rommen har to poeng ned til Herd under streken før kampene mot Turn og Lørenskog i siste runde. Laget spilte sju strake kamper uten tap etter ferien før det ble nederlaget mot Kråkerøy og Molde 2. Forrige helg klarte Kjell Sverre Hansen Wolds gutter 1-1 borte mot Spjelkavik. Til kampen mot Turn får de hvite og grønne kaptein Kasper Amdal tilbake fra karantene.
 
For Turns del betyr seier lørdag opprykk til 2. divisjon. Serien kan bli avgjort også med uavgjort eller tap, men det avhenger av resultatet i Herd - Lørenskog. Dersom Lørenskog skulle tape, vil Turn vinne avdelingen lørdag uansett resultat på Jesperudjordet. Det finnes utallige scenarioer og muligheter, så for Turns supportere er det bare å komme seg på kamp og støtte laget i den viktige matchen i Oslo!
 
 
 
Google Translate
select