Før kampen: Selbak - Turn  Før kampen: Selbak - Turn
Publisert: 14.07.2018
Søndag avslutter Eidsvold Turn første del av sesongen med det som egentlig er den første kampen av runde to. Serierunde nummer 14 spilles i Fredrikstad der Turn gjester Selbak.
 
Halve serien er unnagjort, men Eidsvold Turn gjør unna første kamp av del to allerede før sommerpause søndag på Selbak stadion. Det betyr samtidig årets fjerde, og siste, tur til Østfold. De tre foregående har endt med 1-1 mot Kvik Halden, 2-1-seier over Østsiden og 3-2-seier over Kråkerøy. Kampen mot Selbak er også sesongens nest siste på gress (Vestfossen 29. september er den siste).
 
Eidsvold Turn avga poeng mot Lørenskog for to runder siden, men slo tilbake med 4-0-seier over Bjørnevatn sist. Det betyr serieledelse med seks poengs margin foran et meget godtgående Kvik Halden. Tre poeng er det klare målet foran søndagens kamp der Turn ikke har noen spillere ute med karantene. Det har vært noe annet smårusk i troppen, men Thierry Dabove er klar og spiller sin siste kamp før overgangen til Raufoss.
 
Nyopprykkede Selbak har fått et tøft møte med 3. divisjon. Laget består av en rekke lokale gutter som hittil har slitt med å få betalt i form av resultater. I serieåpningen røk laget 5-1 på Myhrer, og siden har det kun blitt ett poeng borte mot Gjelleråsen. Hjemme har laget kun tapt med ett mål hele fem ganger og vist at de kan skape trøbbel for de fleste. Avspark på Selbak stadion søndag er 14.00! 
 
 
Turn-spillerne jubler for scoring i forrige helgs hjemmekamp mot Bjørnevatn 
 
Google Translate
select