Før kampen: Skedsmo - Turn  Før kampen: Skedsmo - Turn
Publisert: 18.05.2018
Lørdag er det klart for årets første romeriksoppgjør for Eidsvold Turn. Etter kamper mot lag fra Østfold, Buskerud og Oppland venter Skedsmo på Skedsmo stadion lørdag ettermiddag.
 
Eidsvold Turn skal spille hele ti lokaloppgjør på Romerike i 2018, og lørdag kommer det første når Skedsmo er motstander på Skedsmokorset. De to lagene har faktisk møttes kun én gang i seriesammenheng i moderne tid. Det var i 2. divisjon i 2013 der Turn vant 2-1 på bortebane og Myhrer-duellen endte 1-1. I en cupkamp for to år siden vant Turn 4-2 hjemme på kunstgresset.
 
Turn har fått en god start på sesongen med 13 poeng på fem kamper. Det betyr serieledelse på bedre målforskjell enn Lørenskog. Sist helg ble det 5-1-seier hjemme mot Valdres der flere meldte på seg i kampen om å få starte. Piotr Gawecki startet og scoret mens innbytter Robin Hofer Dahl noterte mål og assist. Markus Furseth, som kom inn i pausen, scoret og skaffet straffespark. Det betyr tøff kamp om plassene mot Skedsmo.
 
Skedsmo FK var tippet langt opp på tabellen denne sesongen, men har fått en vanskelig start med to poeng på fem kamper. Så langt har Vidar Gundersens gutter slitt med å avgjøre jevne kamper, men hvittrøyene har så definitivt store potensiale. Det viste de også sist helg med 1-0-tap mot serietoer Lørenskog i en kamp som kunne vippet begge veier. 
 
 
Piotr Gawecki og Eidsvold Turn slo Valdres 5-1 på Myhrer forrige helg 
 
Google Translate
select