Før kampen: Skjetten - Turn  Før kampen: Skjetten - Turn
Publisert: 15.06.2018
Den tiende serierunden inneholder romeriksoppgjør nummer tre så langt denne sesongen for Eidsvold Turns del. Lørdag tar laget turen til Nedre Romerike for å møte Skjetten.
 
Eidsvold Turn har fått en strålende start på sesongen, men nok en tøff utfordring venter lørdag når Skjetten venter på Skjetten stadion. Kampen skulle opprinnelig avvikles søndag, men ble flyttet til lørdag med avspark klokka 14. Turn har kommet godt ut av lokaloppgjørene så langt i år med 3-0 både over Skedsmo og Gjelleråsen, men nå venter utfordring nummer tre på kjente trakter mot grønntrøyene fra 2013.
 
Forrige runde tok Turn seier nummer åtte av ni mulige så langt med 5-2 over Vestfossen under den offisielle åpningen av Myhrer stadion. Status i troppen er omtrent den samme som sist, og det er fortsatt ingen som har måtte sone karantene i år. Erik Ruud derimot har pådratt seg en korsbåndsskade og vil ikke bli å se på banen på en god stund. Thierry Dabove derimot kom inn sist og viste at han er klar for å starte igjen. 

Skjetten ligger under streken, men har imponert på hjemmebane i år. Kvik Halden tok en noe heldig seier på Skjetten stadion i serieåpningen, men siden har Martin Wikers gutter blant annet knust Skedsmo og slått et godt bemannet LSK 2. Skjetten og Turn møttes fire ganger på kunstgresset på Skjetten på 2000-tallet. Skjetten vant 3-1 i 2003 og 3-0 året etter, 1-1 ble utfallet i 2008 og sist møte i 2009 endte med 4-0-seier til eidsvollingene. 
 
 
Johan Kolbjørnsrud og Turn møter Skjetten i den 10. serierunden 
 
Google Translate
select