Før kampen: Spjelkavik - Turn  Før kampen: Spjelkavik - Turn
Publisert: 10.05.2019
Eidsvold Turn får trolig sin tøffeste utfordring så langt denne sesongen på årets andre langtur lørdag når spillere og støtteapparat flyr til Ålesund for å møte Spjelkavik.
 
Eidsvold Turn har fått en perfekt start på sesongen med cupavansement og full pott i serien. Fire strake seirer er meget pent, men nå venter trolig den tøffeste testen så langt i 2019. Spjelkavik har som mål å bygge videre på et godt 2018 og ta steget helt opp i opprykkskampen denne sesongen under ledelse av den mangeårige treneren, tidligere AaFK-profil og tidligere Farmen-deltager Frode Fagermo.  
 
- Til helga kommer den klare serieleder Eidsvold Turn på besøk, det passer oss fint. Da får vi muligheten til å fremvise den kvaliteten som bor i laget mot en av de beste og vi gleder oss, skriver Fagermo i en artikkel på klubbens hjemmeside.
 
Turn har slitt med noe smågruff på et par spillere denne uka, men alt tyder på at de aller fleste blir klare og med på flyet til Ålesund. Hågen Einang, Erik Ruud og Eirik W. Trøen er fortsatt ute. Det same er muligens Robin Hofer Dahl, men spissen er tilbake i trening. Etter å ha møtt fire motstandere fra Oslo på rad skal Turn nå ut i to strake kamper mot lag fra Ålesund. Spjelkavik borte etterfølges av hjemmekamp mot Herd 19. mai.

Spjelkavik satser på en plass helt i toppen etter å ha styrket stallen solid, og har tradisjonelt plukket mye poeng hjemme på gress. Laget åpnet sesongen med tap mot Nordstrand i Oslo før de knuste naboen Herd. 1-1 i nok en naboduell mot AaFK 2 ble etterfulgt av tap mot Brattvåg i cupen etter ekstraomganger og nederlag mot Kråkerøy. Gresset på Spjelkavik stadion ble åpnet mot Brattvåg og sies å holde god stand foran helgens 3. divisjonskamp.
 
Kampen ser du som vanlig på stadion, rb.no eller på Baragrafen pub i Sundet der Turn-fansen samles til avspark lørdag klokka 15.30!  
 
 
 
Google Translate
select