Før kampen: Strømsgodset 2 - Turn  Før kampen: Strømsgodset 2 - Turn
Publisert: 19.08.2018
Eidsvold Turn har spillefri i helgen, men reiser mandag til Drammen for å møte Strømsgodset 2 på Marienlyst. Der venter et hjemmelag som har scoret nest flest mål i avdelingen.
 
Det er nemlig Eidsvold Turn (45) og Strømsgodset 2 (42) som er de mestscorende lagene i 3. divisjon avdeling 2. Og det betyr kanskje at det går mot en målrik kamp på Marienlyst mandag kveld? Turn kommer fra 1-1 mot Kråkerøy og trenger poeng i toppen der Kvik Halden lørdag vistes styrke med å slå Lørenskog 3-0 på hjemmebane. Strømsgodset 2 ligger midt på tabellen med åtte seirer, sju tap og ingen poengdelinger.
 
Eidsvold Turn stiller uten nykommer Magnus Tvedte mandag. Han pådro seg sesongens sjette gule kort mot Kråkerøy sist og soner karantene. Ellers har det vært noe smårusk i troppen den siste uka som kan bety endringer på laget som møtte Kråkerøy sist. Strømsgodset 2 stiller normalt med en miks av gode unggutter og mer etablerte spillere fra A-troppen. Det er sannsynlig at de som sitter på benken mot Start søndag blir å se i aksjon mot Turn mandag. 
 
 
Jonatan Teigland og Eidsvold Turn reiser til Drammen for å møte Strømsgodset 2 mandag 
 
Google Translate
select