Før kampen: Turn - Bjørnevatn  Før kampen: Turn - Bjørnevatn
Publisert: 06.07.2018
Sommerferien nærmer seg for mange, men for Turn-troppen gjenstår to viktige seriekamper før det blir en liten pause. Lørdag venter finnmarkingene fra Bjørnevatn på Myhrer.
 
Juli betyr sommerferie og late dager i sola for mange. Det er definitivt ikke tilfelle for Eidsvold Turn-troppen selv om sola har vært snill med folk på Østlandet de siste månedene. To seriekamper gjenstår nemlig før det blir en periode med pause og egentrening. Eidsvollingene sikter seg inn mot seks poeng og lørdag er det Bjørnevatn fra Finnmark som kommer på besøk til Myhrer for aller første gang. 
 
Bjørnevatn spiller sin første sesong på nivå fire og ble spådd en rask exit til 4. divisjon, men har bitt meget godt fra seg så langt. 2-0-seieren hjemme over Skedsmo sist runde betyr at laget er over streken foran helgas kamp på Eidsvoll. De gule og blå har hengt godt med i omtrent samtlige kamper i år med et hardtarbeidende mannskap som består av en rekke lokale spillere krydret med enkelte innslag fra Litauen. 
 
I Eidsvold Turn-troppen er det få endringer fra forrige runde, men Robin Hofer Dahl er tilbake og jakter en startplass offensivt der det er hard kamp om plassene. Erik Ruud er fortsatt ute med skade mens Markus Stensby nå har trent godt en periode etter å ha slitt med diverse smårusk. Heller ikke denne serierunden må Turn unnvære noen spillere grunnet karantene, men tre spillere er én advarsel unna pause.  
 
 
Robin Hofer Dahl er tilbake og klar til innsats mot Bjørnevatn på Myhrer lørdag 
 
Google Translate
select