Før kampen: Turn - Gjelleråsen  Før kampen: Turn - Gjelleråsen
Publisert: 25.05.2018
Serieleder Eidsvold Turn skal ut i sitt andre romeriksoppgjør på rad lørdag når Gjelleråsen kommer til Myhrer. Det betyr også et gjensyn med tidligere Turn-trener Bent Inge Johnsen.
 
Lørdag er det klart for sesongens første romeriksoppgjør på Myhrer, men for Eidsvold Turns del blir det nummer to på rad etter at Skedsmo ble slått 3-0 på bortebane forrige helg. Den seieren sørget samtidig for at eidsvollingene nå troner alene på tabelltoppen med 16 av 18 mulige poeng så langt, men det er svært tett i toppen der flere lag jager førsteplassen og ikke minst er sugne på å slå Turn de kommende ukene.
 
Motstander Gjelleråsen har ikke besøkt Myhrer siden 1994. Nittedal-laget ble beseiret i begge oppgjørene i den legendariske sesongen der Turn satte daværende norgesrekord med 21 seirer og én uavgjortkamp mot serietoer Grei. Turn og Gjelleråsen møttes også i en cupkvalifiseringskamp foran seriestart i 2011. Den gang vant Turn 2-1 på Li kunstgress etter å ha havnet under 1-0.
 
Gjelleråsen trenes også denne sesongen av den gamle Turn-treneren Bent Inge Johnsen. Nordlendingen kom til Myhrer foran 2011-sesongen og leverte scoringsrekord på første forsøk og opprykk på andre. Turn berget plassen i 2013 og tok en sterk fjerdeplass i 2014 før det ble nedrykk påfølgende år. Da tok Nittedal-bosatte Johnsen over Gjelleråsen og ledet laget til to førsteplasser i 4. divisjon pluss en strålende start på årets sesong der GIF har kun ett tap - på overtid mot LSK 2. 
 
 L
Thierry Dabove og Johan Kolbjørnsrud scoret målene for Eidsvold Turn forrige helg 
Google Translate
select