Før kampen: Turn - Hønefoss  Før kampen: Turn - Hønefoss
Publisert: 01.02.2019
Turn spiller vinterens andre kamp lørdag når Hønefoss kommer på besøk. HBK spilte i Eliteserien så sent som i 2013, men gjør i likhet med Turn seg klare for nivå fire i 2019.
 
Eidsvold Turn åpnet vinterkampsesongen med 1-3-tap hjemme mot Oppsal sist helg. I en jevn kamp under tidvis utfordrende forhold var 2. divisjonslaget fra Oslo mest effektive foran mål og utnyttet enkelte personlige feil. Nå er det klart for ny lørdag og ny kamp mot en tøff motstander. Hønefoss BK spilte i Eliteserien så sent som i 2013, men skal, som Turn, denne sesongen gjøre seg klare for 3. divisjonsspill.
 
HBK har fortsatt en sterk stall, organisasjon, økonomi og satsing i ryggen, og har planer om å klatre tilbake oppover i seriesystemet. Også laget fra Ringerike spilte sin første kamp for vinteren forrige helg da de røk 0-2 mot Moss. Også denne helga vil Turn-troppen bestå av allerede signerte spillere og enkelte på prøve. Kanskje får man også se nykommer Jesper Kornbakk på banen ved Eidsvollhallen lørdag klokka 13.
 
- Vi håper å se mer kvalitet med ballen i denne kampen. Jeg er også sikker på at vi blir farligere på siste tredjedel. Eidsvold Turn er et ålreit 3. divisjonslag så vi venter en fin test mot et lag som helt sikkert vil gi oss god kamp. Vi har noen spillere tilbake fra sist kamp mens andre er ute med småskader. Vi gleder oss til helgens kamp, sier HBK-trener Luke Torjussen til klubbens hjemmeside
 
 
Eidsvold Turn-troppen møter lørdag det tidligere Eliteserie-laget Hønefoss til treningskamp
 
 
 
 
Google Translate
select