Før kampen: Turn - Kvik Halden  Før kampen: Turn - Kvik Halden
Publisert: 24.08.2018
Lørdag klokka 16 er det klart for toppkampen i 3. divisjon avdeling 2. Nummer 1 mot nummer 2, Turn mot Kvik, Eidsvoll mot Halden og grunnlovsbygda mot festningsbyen!
 
Lørdag er det klart for en skikkelig toppkamp på Myhrer når serieleder Eidsvold Turn tar imot tabelltoer Kvik Halden. De to lagene har skilt seg ut i toppen lenge, slik mange spådde før sesongen, og fire poeng skiller foran tetduellen. Turn gikk på årets første serietap på Marienlyst mandag mens Kvik Halden viste høstform med å slå Lørenskog 3-0 på gress i Østfold to dager tidligere.
 
Under Kent Bergersens ledelse har Kvik Halden satset hardt mot opprykk til 2. divisjon. Både i vinter og i sommer har troppen blitt styrket med spillere fra inn- og utland. Senest denne uka ankom en nigeriansk midtbanespiller med erfaring fra polsk fotball festningsbyen. Kvik Halden åpnet sesongen noe seigt, men har siden vist at de er et topplag og på bortebane har de kun tapt mot et godt LSK 2 og sluppet inn kun fem mål. 
 
I Eidsvold Turn-troppen har det vært noe smårusk den siste tida, men foran toppkampen er de aller fleste spillerne klare. Robin Hofer Dahl gjorde comeback med sitt innhopp på Marienlyst og nærmer seg stadig gammel form. Også Magnus Tvedte er tilbake i troppen etter å ha sonet karantene. Det betyr knallhard kamp om plassene i den svært revansjesugne troppen som er ute etter å slå tilbake og vise seg førsteplassen verdig! 
 
 
André Trandum Nordlie og Eidsvold Turn spilte 1-1 mot Kvik Halden på Halden stadion i mai 
 
 
Google Translate
select