Før kampen: Turn - Molde 2  Før kampen: Turn - Molde 2
Publisert: 30.06.2019
Mange har tatt sommerferie, men på Myhrer er det full aktivitet! Turn skal spille to hjemmekamper mot lag fra Molde den kommende uka og åpner mot Moldes andrelag mandag.
 
Molde 2 mandag og byrival Træff søndag står på menyen for Eidsvold Turn-gjengen den kommende uka. Laget har trent godt siden 1-0-seieren borte mot Kråkerøy forrige helg, men det er fortsatt enkelte fravær i troppen. Lars Jørgen Mork, Robin Hofer Dahl, Stian Teksum og André Trandum Nordlie er alle ute. Teksum og Dahl er de to som er nærmest fotballspill, men det skjer neppe før ferien. Også Eirik W. Trøen er ute. 
 
Inn i Turn-stallen derimot har Brian Stangnes Kjeldsberg kommet. Han er spilleklar, med i troppen og kan få sin debut mot Molde 2 mandag. Også Magnus Kristengård er å finne i mandagens tropp. Lørenskog har slått tilbake med to strake seirer etter nederlaget på Myhrer og ligger per nå kun tre poeng bak serielederen. Det er derfor svært viktig å plukke poeng dersom Turn skal befeste sin posisjon på toppen av tabellen.
 
Molde-rekruttene besøkte Myhrer sist i 2003, 2004 og 2005 med 1-1, 2-3 og 1-1 som utfall. Klubben er kjent for å drive god spillerutvikling med en sterk yngres avdeling der Daniel Berg Hestad og Thomas Mork leder rekruttene. MFK 2 har ofte stilt med juniorer i 3. divisjon denne sesongen, men dette er et svært godt lag som kan matche de fleste på dette nivået. Sist var også hurtigtoget Mathis Bolly med - og scoret. 
 
 
 
Google Translate
select