Før kampen: Turn - Østsiden  Før kampen: Turn - Østsiden
Publisert: 21.09.2018
Eidsvold Turn går inn en helt avgjørende fase av sesongen der det skal avgjøres hvem som tar steget opp i 2. divisjon. Lørdag er målet tre poeng når Østsiden kommer på besøk!
 
20 serierunder og kun 6 gjenstår før det skal kåres en vinner i 3. divisjon avdeling 2. Eidsvold Turn leder med to poeng ned til Kvik Halden etter at det ble 3-3 borte mot Gjelleråsen i lokaloppgjøret forrige helg. Turn hadde der seieren i lomma helt til hjemmelaget utliknet med et skudd som gikk stang-stang inn fire minutter på overtid. Og da formsterke Kvik Halden vant igjen betyr det full fight om tetplassen i avdelingen!
 
Forrige helg måtte Turn klare seg uten kaptein Jon Erik Økland og spissen Piotr Gawecki i tillegg til de langtidsskadde spillerne Erik Ruud, Stian Teksum og Robin Edvardsen. Både Økland og Gawecki er tilbake i trening og er aktuelle for lørdagens tropp. Det ble delt ut en del kort på Li kunstgress forrige runde, men heller ikke denne helga er noen Turn-spillere ute med karantene. 
 
Lørdagens motstander er Østsiden fra Fredrikstad. Laget opplevde en tung vår og gjorde flere grep i troppen - blant annet ved å hente inn meritterte spillere som Dan Mönell og Imad Ouhadou. Også tidligere Turn-spiller Marius Pierau er å finne i Øssia-troppen. Foran den 21. runden ligger de helhvite på 12. plass med fem poeng opp til Skjetten. Sist Østsiden var på Myhrer var under en kvalifiseringskamp til nye 2. divisjon i 2000 der Turn vant 4-1.
 
 
 
Google Translate
select