Før kampen: Turn - Selbak  Før kampen: Turn - Selbak
Publisert: 13.04.2018
Endelig seriestart! Etter en lang vinter, som føles enda lengre enn normalt med snø og kulde, er det klart for kamp om poeng! Lørdag kommer Selbak på besøk til Myhrer.
 
Norge har verdens lengste sesongoppkjøring, men lørdag er det endelig klart for seriestart, kamp om poeng og den deilige kampnerven! For Turns del blir lørdagens kamp mot Selbak ekstra spesiell da laget er tilbake på Myhrer for første gang siden høsten 2016. Anlegget er fortsatt ikke 100 prosent ferdigstilt, og forholdene for tilskuerne vil bli bedre etter hvert, men det er en stor glede for hele klubben igjen å være tilbake der de hører hjemme.
 
Det har vært noe smårusk i troppen de siste ukene, og det er fortsatt uklart hvilke 11 som får tillit fra start i seriepremieren. Keeperduoen Peter Rusina og Hågen Einang er to av de som har problemer. Fredag ble det derfor klart at Christian Aarbogh Bjerke kommer inn som vikar for å bidra i en utfordrende situasjon. Erik Ruud er ute med skade, og et par av de andre i troppen testes på kampdagen.
 
Selbak er et lag som sjelden har vært på besøk på Myhrer. Østfold-laget rykket opp fra 4. divisjon i fjor etter en råsterk sesong der de til slutt klarte å nedkjempe et hardtsatsende Råde med en rekke spillere fra høyere nivå. Tore Pedersens moderklubb har uttalt at de skal fortsette å satse på den entusiastiske gruppe med egne spillere uten å åpne lommeboka. De grønne har levert flere sterke resultater i vinter, men tapte sist cupkvalifiseringen mot Lommedalen. 
 
 
Piotr Gawecki og Thierry Dabove kan begge bli å se på banen mot Selbak lørdag
 
Google Translate
select